Michel Dogna er naturopat, journalist og forfatter. Han var sjefsredaktør i 6 år for tidsskriftet “Vérités Santé Pratique”, som nå heter “Principes de Santé”, der han for tiden leder spalten “Aigle Moqueur”, samt bidrar ukentlig i “torsdagsnyhetsbrevet” fra ALTERNATIVE SANTE.

MICHEL DOGNA, kjent for sin standhaftighet i sine skrifter og sine direkte taler, viet til naturlig helse, økologisk mat, forsvar av dyrevelferd og bevaring av planeten generelt, er forfatter av omtrent tjue verk, utgitt av Guy Trédaniel.


Skolen for helse har som mål å undervise nøklene til god helse til så mange som mulig. Dens oppdrag er å bidra til helseforebygging av våre borgere gjennom læring av grunnleggende livshygiene-regler. Disse handlingene tar sikte på å fremme og spre naturlige helsemetoder. www.ecoledesante.com Phytonika er partner av Helseskolen og tilbyr rabatt på Nettle Silica til innehavere av Helseskolen Sertifikat.


Kinesiologi er en mild metode som involverer kropp og sinn. Den fremhever gjennom muskeltester de energiske ubalansene og den emosjonelle stressen hos en person.


E.K.M.A: Skolen for Kinesiologi og Tilknyttede Metoder. www.kinesiologie.fr


www.reboutement31.fr:

En metode som passer for alle og som aldri forårsaker knekking. Den er egnet for idrettsutøvere, ikke-idrettsutøvere, sensitive personer, barn og eldre.