Velkommen til Phytonika, et familiedrevet laboratorium i menneskelig skala lokalisert i hjertet av skogene i Lorraine, som utvikler kosttilskudd basert på planter. Phytonika er laboratoriet til Naturopati Senteret i Lorraine (France 🇫🇷). Det ble grunnlagt av biologen Adrien Baccichetti, som fortsetter arbeidet til Doktor Yves Baccichetti, skaperen av Osteopatisk Senter i Metz og Verdun og av Silica fra hestehale, samt av Kateryna Baccichetti, en biokjemiker. Vårt team av samarbeidspartnere inkluderer forskningsingeniører, helsepersonell og felt-naturalister som er tilgjengelige for alle spørsmål.

Vårt mål er å konsentrere i våre produkter, alle dynamisert, fordelene som naturen kan tilby oss, på en sunn måte, uten å bruke giftige tilsetnings-/konserveringsmidler (som kreftfremkallende stoffer eller endokrine forstyrrelser) som forstyrrer den naturlige harmonien. Vi spesialiserer oss på hydroglyserinerte planteekstrakter. Disse ekstraktene fra vårt hydroglyserinerte sortiment er de eneste på markedet som er 100% naturlige og uten tilsetningsstoffer (som konserveringsmidler, surhetsregulatorer, stabilisatorer, osv.). Vi motsetter oss den nåværende trenden, som også finnes i planteekstrakter, å innlemme skadelige stoffer som unødvendig belaster kroppen.

Vi legger også stor vekt på opprinnelsen til råvarene, strengt europeiske og fra fjellene med et sunt klima (unntatt for sibirsk ginseng, som ikke kommer fra Europa, men naturligvis fra Sibirien 🙂 ).

Hos Phytonika kombineres laboratorieforskning med observasjon av naturen på feltet og dens mekanismer. Vi søker å forene både nøyaktigheten og strengheten av vitenskapelige data med visdommen til folketradisjonen og naturlovene. Derfor vil du finne på vårt nettsted mange vitenskapelige filer med alltid argumentert og referert informasjon av vitenskapelig forskning, som bare forklarer hva de gamle noen ganger intuitivt forsto.

Eksperimentell hage og forskning

Phytonika-laboratoriet har sin egen eksperimentelle hage og forskningssenter lokalisert i Vosges-skogen. Økologi er vår prioritet. Innenfor våre fasiliteter sikres produksjonen av elektrisitet og varmtvann av solpaneler. Vannet hentes fra en kilde som kommer direkte fra fjellet. Hagen gjør det mulig for oss å studere plantene som brukes i våre produkter og deres kombinasjoner i reneste respekt for den eldgamle tradisjonen alliert med moderne teknologi. Faktisk sikrer forskningsingeniørene også, i samsvar med vår filosofi, vedlikeholdet av kulturene i den eksperimentelle hagen, for ikke å koble fra laboratorieforskning fra feltpraksis.

Naturopati senter og opplæring for fagfolk.

Senteret tilbyr konsultasjoner utført av våre naturopater i Vosges etter avtale.

Det er utstyrt med et muskeltrimmingssenter i henhold til naturlige prinsipper. Senteret har en svært komplett utstyr av muskelforsterkende enheter samt et avslapningsområde med badstue, svømmebasseng og naturlige madrasser for avslapningssesjoner. Det er først og fremst rettet mot idrettsutøvere, men også til alle som er opptatt av sin muskelhelse. Kontakt oss for mer informasjon og for å avtale tid.

Sekundær kontor i Gérardmer med utsikt over innsjøen, åpent på fredag ettermiddager, kun etter avtale.

Senteret er åpent, naturopatiske konsultasjoner er tilgjengelige kun etter avtale. Svømmebassenget vil åpne så snart de tunge tillatelsene for isolerte steder fra drikkevannsnettet er innhentet.

Vi tilbyr også naturopatiske konsultasjoner via telefon eller videokonferanse.

Vi organiserer regelmessig opplæringsseminarer for helsepersonell.

Fysisk aktivitet og sunn ernæring er de to pilarene for god helse, og senteret tilbyr, i en helhetlig logikk, også sportsutflukter (sykling, kajakk, langrenn, fotturer) og seminarer som introduserer permakultur og økologisk landbruk.

Finn vår Phytonika Sport-seksjon og dens aktiviteter på Instagram!

Finn alle nyhetene fra senteret på Instagram!

 

Nous recrutons des préparateurs physiques diplomés STAPS pour la partie sportive du centre, candidatures et CV à envoyer par le formulaire de contact du site.