Artikkel 1: Identitet.

Phytonika

88210 La Petite Raon

SIRET (hovedkvarter): 81842060600027
RCS Epinal 818 420 606
MVA-nummer innen fellesskap: FR61818420606

Artikkel 2: Produkter.

Egenskapene til produktene som tilbys presenteres i delen “Våre produkter” på nettstedet vårt.
Produktene er i samsvar med gjeldende regelverk i Frankrike.

Artikkel 3: Betaling

Betaling skjer enten direkte på siden vår med Paypal eller kredittkort, eller ved overføring, ved å kontakte oss på e-post. Varene kan kun sendes etter full mottak av betaling.

For bestillinger med sjekk må du kontakte oss for å få et bestillingsskjema, denne betalingsmåten drar ikke nytte av de reduserte prisene som vises på nettstedet.

Artikkel 4: Levering

Bestillinger sendes innen 1 til 3 virkedager etter mottak av bestillingen. Fraktkostnader betales opptil €69 for bestillingen. Over dette beløpet er de gratis på stafettpunkter.

Hjemlevering gjøres av UPS, leveringstider angis i kurven ved valg av transportform. Vi forplikter oss til å levere pakken til transportøren innen de angitte fristene. Dersom leveringsforsøket mislykkes, kan leveringspersonen velge å legge pakken i postkassen eller på et relépunkt. Kunden kan ikke under noen omstendigheter kreve refusjon for levering dersom leveringspersonen har lagt igjen pakken på et relépunkt.

Relépunktet for Mondial Relay-levering kan velges i kurven når du legger inn bestillingen, over €69 er det alltid mulig å velge hjemlevering med et tillegg angitt i kurven.

Det er opp til kunden å konsultere nettsporingen sendt av Packlink. Hvis sporing ikke er mottatt 48 timer etter bestilling, sjekk spam-/kampanjemappen din eller kontakt oss på e-post for å få sporing. Kundens ansvar påløper dersom pakken returneres til oss fordi den ikke ble hentet på hentestedet innen den tildelte tiden, et returgebyr på €10 påløper da kunden.

Enkel leveringsforsinkelse kan ikke gi umiddelbar erstatning eller refusjon. En tilbakebetaling vil bli gjort innen 15 dager etter tapet bekreftet av transportøren eller retur av pakken.

Hvis bestillingen er ufullstendig ved mottak, bør du sende oss en e-post innen 5 dager etter mottak. Hvis pakken virker skadet, må du sende oss 3 bilder av esken og flaskene fra en annen vinkel.

Artikkel 5: Returer

Retur er mulig innen 15 dager etter mottak av bestillingen din. Kun flasker som ikke er åpnet og skadet vil bli tatt tilbake. I tilfelle av en flaske gjort usalgbar av kunden, vil returen ikke bli akseptert og produktene vil bli returnert til kunden med et gebyr på €10 som betales av kunden.

For retur, inviterer vi deg til å kontakte oss for vilkårene, returkostnader er kundens ansvar. Hvis vi administrerer returtransporten av pakken, vil returkostnadene på €10 bli trukket fra refusjonen din.

Ved feil i innholdet i bestillingen eller flasker ødelagt under transport, dekker vi returkostnadene.

Artikkel 6: Kundedata og informasjonskapsler.

Vi garanterer at dine personlige opplysninger blir respektert. Dine kontaktopplysninger blir ikke gitt videre til tredjeparter eller kommersielle selskaper.

Kundedata er kun ment for ordrebehandling og, om ønskelig, for å sende våre kampanjetilbud. Du godtar registreringen deres ved å merke av i boksen som godtar de generelle vilkårene og betingelsene når du legger inn en bestilling.

Du kan når som helst kontakte oss for å slette disse dataene.

Informasjonskapsler kan brukes til å forbedre navigasjonen din på nettstedet, de brukes ikke til reklameformål. Du kan godta dem ved å klikke på “godta” nederst til høyre på skjermen.

Artikkel 7: Immaterielle rettigheter.

Alle tekster, kommentarer, illustrasjoner og bilder som presenteres på Phytonika-siden er beskyttet av opphavsrett og intellektuell eiendom. Enhver kopi av informasjon på internett må angi kilden. Gjenbruk av informasjon fra nettstedet er forbudt for kommersielle nettsteder.

Artikkel 8: Kontakt

For eventuelle klager eller forespørsler om informasjon om produktene våre:
e-post ved hjelp av nettstedets kontaktskjema eller til vår e-postadresse.