Silice de Prele

26.90 

Silice de Prele, Baccichetti-formel.

Silice de Prele ekstrahert ved kaldpressing.
Inneholder 100 g/l rent åkerfræken-ekstrakt.
Kosttilskudd.
500 ml flaske for en måneds kur.
Gjennomsnittlige kurer varierer fra 2 til 6 flasker, men kan tas kontinuerlig.
Organisk og vegetabilsk silika.

Bruksanvisning: ta 20 ml per dag på tom mage eller mellom måltider.

For 5 kjøpte flasker av samme produkt, er den 6. gratis (dvs. 17% rabatt, selv om det ikke vises i handlekurven, legges den 6. flasken alltid i pakken).

Ledende aktører innen naturlig helse, som den berømte forfatter-journalisten Michel Dogna, anbefaler vår Silice de Prele.

Kosttilskudd fremmer kroppens normale funksjon, og informasjonen som gis på dette nettstedet er ikke ment å erstatte medisinsk rådgivning.

Category: Product ID: 35862

Åkerfræken er en plante som er svært rik på organisk vegetabilsk silika. Den brukes tradisjonelt for sine remineraliserende egenskaper. Med en mild smak, passer Silice de Prele for personer som ikke liker sterke smaker.

Silisium er en essensiell mineral for kroppens riktige funksjon.

LEDD, SENESTREKK, BEN, MUSKLER

Det er nødvendig for dannelsen og vedlikeholdet av disse vevskomponentene som finnes i hele kroppen:

  • Kollagen, som gir alle organer og vev i kroppen deres styrke.
  • Elastin, som gir fleksibilitet og elastisitet i store mengder i huden, sener, leddbånd og blodkarenes vegger.
  • Proteoglykaner (glukosamin, kondroitinsulfat og hyaluronsyre), er vannfeller som sikrer hydrering av organer, vev (spesielt huden), brusk og ledd.

CELLULÆRE OG BALANSERENDE FORDELER

På grunn av sin ledende rolle påvirker silisium polariteten i celle-membraner og gjør kroppens reaksjoner mer effektive.

UTSKILLELSE

Det er en kelator for tungmetaller og en antioksidant som hjelper kroppen med å forsvare seg og eliminere giftige forbindelser.

UNGDOM, HUD, HÅR OG NEGLER

Det fremmer fastheten i vev, fleksibiliteten og mineraliseringen i synergi med andre komponenter i planten. Disse effektene, i tillegg til antioksidantegenskapene, bremser effekten av aldring og bidrar til å opprettholde vevets ungdommelighet.

Kvaliteten på råvarene.

Kvaliteten på åkerfræken er avgjørende. Planten har en stor evne til å assimilere elementer som finnes i jorden, derav dens høye mineralrikdom. Dette betyr at den også har evnen til å absorbere og bioakkumulere jordforurensninger. Åkerfræken vokser ofte nær menneskelig aktivitet (veikanter, grøfter, industriområder). Vi anbefaler ikke å konsumere disse plantene som inneholder jordforurensninger. Det er bedre å plukke åkerfræken på ville steder, som i fjellene. Derfor kommer våre åkerfræken fra fjellene der jordene har vært bevart fra menneskelig aktivitet. Våre råvarer er utelukkende av europeisk opprinnelse.

Organisk silisium, silika, organisk silika.

Sammensetning: Vann, åkerfræken, svart te, sitronsyre, kaliumsorbat.

Additional information

Weight 0.6 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silice de Prele”