Detox

21.50 

100% naturlig

Høyt konsentrert kosttilskudd, uten tilsetningsstoffer, uten konserveringsmidler.
Ingredienser: 100% glyserinert ekstrakt av melketistel (240 g/l), svart reddik (140 g/l) og artisjokk (120 g/l).

Uten konserveringsmidler.

240 ml flaske, omtrent 2 ukers kur.
Anbefalt kur: 1 til 3 måneder, dvs. 2 til 6 flasker.

Anbefalt av den berømte helseforfatter-journalisten Michel Dogna.

Anbefalt av magasinet Rebelle santé: https://www.rebelle-sante.com/100-naturel

For 5 kjøpte flasker av samme produkt, er den 6. gratis (dvs. 17% rabatt, selv om det ikke vises i handlekurven, legges den 6. flasken alltid i pakken).

Kosttilskudd fremmer kroppens normale funksjon, og informasjonen som gis på dette nettstedet er ikke ment å erstatte medisinsk rådgivning.

Detox er en plantebasert kompleks som fremmer kroppens avgiftning, leverens vitalitet og velvære for fordøyelsessystemet.

Det er det første produktet som tilbyr en så konsentrert blanding av forskjellige planter med global effekt på det hepato-digestive systemet. Vegetabilsk glyserol brukes for å optimalt ekstrahere de aktive ingrediensene som er dårlig løselige i vann. Deres absorpsjon er maksimal sammenlignet med kapsler eller vannbaserte ampuller.

Leveren er et organ med lite innervering, dens feilfunksjon er ikke smertefull og kan noen ganger gå ubemerket. Den er kroppens rensingsstasjon og stedet for syntese av mange essensielle molekyler for kroppen (hormoner, enzymer, proteiner, fettsyrer osv.). Når den fungerer dårlig, blir kroppen forgiftet og metabolismen fungerer ikke lenger korrekt, noe som fører til tap av vitalitet og tone. Leverens betydning er sentral i naturopati. En avgiftningskur anbefales ved årstidsskifter eller som støtte i tilfelle ulike problemer for å sikre en sunn organisme.

Melketistel er leverplanten fremfor noe. Takket være dens aktive ingrediens, silymarin, sikrer den beskyttelsen av leveren, et nødvendig organ for å avgifte kroppen, ved å hjelpe til å stimulere dens metabolisme og regenerere dens celler (hepatocytter). Ved å stimulere leveren hjelper melketistel til å kontrollere blodkolesterolnivåer og metabolisere giftige produkter i kroppen.

Svart reddik er kjent for å stimulere produksjonen av galle og dermed hjelpe til med å eliminere giftstoffer fra kroppen. Den fremmer god fordøyelse og forhindrer dannelse av steiner samtidig som den toner leveren. Den er spesielt egnet for fordøyelses- og transittproblemer.

Artisjokk lindrer fordøyelses- og leverproblemer. Det cynarin den inneholder er kjent for å stimulere galleproduksjonen, leverens vitalitet og lindre fordøyelsesbesvær.

Kombinasjonen av disse tre plantene gjør at Detox kan ha en global og effektiv effekt på helsen til leveren, galleblæren og tarmen for å rense kroppen.

Additional information

Weight 0.31 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Detox”