Silice d’Ortie, den eneste plantebaserte silisium uten tilsetningsstoffer. Ledeområde.

28.80 

Den eneste høykonsentrerte plantebaserte silisium i Europa, uten tilsetningsstoffer, uten konserveringsmidler.
Ingredienser: 100% hydroglyserinert ekstrakt av brennesler.
Inneholder 2 kg/l brennesleblader.
Plantebasert organisk silisium.

500 ml flaske for en måneds kur.
Gjennomsnittlige kurer varierer fra 2 til 6 flasker, men kan tas kontinuerlig gjennom året.

Bruksråd: ta en halv doseringskork to ganger om dagen mellom måltider, fortynnet i et stort glass vann.

For 5 kjøpte flasker av samme produkt, er den 6. gratis (dvs. 17% rabatt, selv om det ikke vises i handlekurven, legges den 6. flasken alltid i pakken).

De største aktørene innen naturlig helse anbefaler vår “Silice d’Ortie” (Den berømte helseforfatter-journalisten Michel Dogna, magasinet Rebelle Santé, Sophie Lacostes tidsskrift i hennes produktvalg 2014).

Kosttilskudd fremmer kroppens normale funksjon, og informasjonen som gis på denne nettsiden er ikke ment å erstatte medisinsk rådgivning.

Informasjon om “Silice d’Ortie”. Dette kosttilskuddet kan tas uten kontraindikasjoner samtidig som medisinske behandlinger for artrose og osteoporose. Silisium er et nødvendig mineral for kroppens riktige funksjon.

LEDD, SENER, BEN, MUSKLER

Det er nødvendig for dannelsen og vedlikeholdet av disse vevskomponentene som finnes i hele kroppen:

  • Kollagen, som gir styrke til alle organer og vev i kroppen.
  • Elastin, som gir fleksibilitet og elastisitet i store mengder i huden, sener, leddbånd og blodkarvegger.
  • Proteoglykaner (glukosamin, kondroitinsulfat og hyaluronsyre), er vannfeller som sikrer hydrering av organer, vev (spesielt huden), brusk og ledd.

CELLEFORDELER OG BALANSERENDE EGENSKAPER

Silisium, på grunn av sin ledende rolle, virker på polariteten i cellemembranene og gjør kroppens reaksjoner mer effektive.

UTSKILLELSE

Det er en kelator for tungmetaller og en antioksidant som hjelper kroppen med å forsvare seg og eliminere giftige forbindelser.

UNGDOM, HUD, HÅR OG NEGLER

Det fremmer fastheten i vevet, fleksibiliteten og mineraliseringen i synergi med andre komponenter av brennesle. Disse effektene, kombinert med antioksidante egenskaper, bremser effekten av aldring og hjelper til med å bevare vevets ungdommelighet.

“Silice d’Ortie”, et nytt høykvalitetsprodukt.

Brennesle er en plante rik på mineraler (silisium, kalsium, jern,…), vitaminer, aminosyrer og andre elementer som støtter kroppens riktige funksjon.

Vårt mål med “Silice d’Ortie” er å skape et produkt som effektivt konsentrerer elementene i brennesle, spesielt silisium, på en 100% naturlig måte uten å bruke konserveringsmidler. For dette bruker vi en betydelig mengde planter for å lage vårt produkt og har gjennomført omfattende forskning på vår ekstraksjonsmetode, som er det viktigste trinnet i produktets produksjon.

Ekstraksjonen.

Faktisk er det under ekstraksjonen at plantens bestanddeler trekkes ut i oppløsning. Når ekstraksjonen utføres dårlig (for kort varighet, feil løsemiddel), inneholder væsken bare noen få næringsstoffer. Ekstraksjonsløsemiddelet er en viktig parameter fordi det bestemmer hvilken type elementer som skal ekstraheres. Vår forskning på ekstraksjon har hjulpet oss med å finne det mest egnede løsemiddelet for å trekke ut elementene som finnes i brennesle: hovedsakelig glyserol, blandet med en mindre mengde vann. Denne ekstraksjonen er mer effektiv enn enkel vannbasert ekstraksjon (macerering, infusjon, avkok i vann), da de fleste av brenneslens elementer har større affinitet for glyserol, spesielt tanniner, flavonoider, fenolforbindelser, nyttige syrer og glukosider.

Vann letter ekstraksjonen av hydrofile mineraler og vitaminer ved å kombinere med glyserolens polaritet.

Hydroalkoholisk ekstraksjon har en lignende kvalitet, men alkohol har ulempen med å denaturere visse forbindelser og tolereres ikke av alle (barn, leverproblemer, personlige overbevisninger,…). Les mer om glyserolekstraksjon.

Vi har forsøkt å utvikle vårt brennesleekstrakt ved å møte de essensielle kriteriene for optimal effektivitet: være svært konsentrert, bruke utmerkede kvalitetsingredienser og være biotilgjengelig, det vil si absorberbart av kroppen. Dette kriteriet er avgjørende for organisk silisium.

Konsentrasjonen av ferske planter.

Produktet må være konsentrert for å være effektivt i små doser. Mange plantebaserte produkter på markedet er svært lite konsentrerte (mindre enn 10 g planter brukes til å lage en liter, tilsvarende en eller to kopper te…). Vær oppmerksom på denne parameteren, fordi hvis et produkt er lite konsentrert, er det mer lønnsomt å lage en suppe eller te selv. Vi bruker 2 kg ferske planter for å lage en liter “Silice d’Ortie”. Dette, kombinert med effektiviteten av glyserolekstraksjon, garanterer deg et produkt som er mye mer konsentrert enn det som for tiden finnes på markedet.

Kvaliteten på råvarene.

Kvaliteten på brenneslene er avgjørende. Planten har stor evne til å absorbere elementer som finnes i jorden, derav dens store rikdom på mineraler. Dette betyr også at den har evnen til å absorbere og bioakkumulere jordforurensninger. Brennesle, en nitrofil plante, vokser ofte i nærheten av menneskelig aktivitet (veikanter, grøfter, industriområder). Vi anbefaler å ikke konsumere disse brenneslene som inneholder jordforurensninger. Det er foretrukket å plukke brennesler på ville steder, som i fjellene. Derfor kommer våre brennesler fra fjellene der jordene har vært bevart fra menneskelig aktivitet. Våre råvarer er utelukkende av europeisk opprinnelse.

Biotilgjengeligheten.

Biotilgjengeligheten til et element gjenspeiler dets evne til å bli absorbert av kroppen. Faktisk, hvis brennesler konsumeres ferske eller i suppe, kan en betydelig del av planten ikke absorberes i tarmen. Hydroglyserinbasert ekstraksjon løser dette problemet ved å øke biotilgjengeligheten, spesielt for silisium. Dessuten muliggjør hydroglyserinblandingen en mer fullstendig ekstraksjon enn enkel vannbasert ekstraksjon, som vi tidligere har forklart. Det organiske silisiumet som naturlig forekommer i planter er det mest biotilgjengelige sammenlignet med mineralsk silisium eller syntetisk silisium.

Uten tilsetningsstoffer.

De fleste produkter på markedet inneholder kjemiske konserveringsmidler (og stabilisatorer) som kaliumbenzoat eller parabener, som kan være giftige. Andre produkter bruker eteriske oljer som er mindre skadelige, men ikke anbefales for langvarig bruk. Total fravær av konserveringsmidler er derfor den sikreste måten å sikre produktets ikke-giftighet. Dette er mulig fordi glyserol naturlig forhindrer vekst av bakterier på en passiv måte som salt eller sukker ved å frata dem vann, uten den aggressive virkningen av alkohol som denaturerer produktene. I tillegg gir glyserol naturlig en kremaktig smak med en søt smak, uten å tilsette sukker eller smakstilsetninger. Faktisk har “Silice d’Ortie” en behagelig søt smak som minner om honning, men inneholder faktisk ikke sukker: dette er en naturlig egenskap av vegetabilsk glyserol.

Additional information

Weight 0.65 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silice d’Ortie, den eneste plantebaserte silisium uten tilsetningsstoffer. Ledeområde.”